dilluns, 1 de desembre del 2008

PIERRE BOULEZ

Aquesta és una part de l'obra de Pierre Boulez, anomenada Anthemes 2, la part anomenada Allant, assez serré dans le tempo.



Els instruments principals d'aquesta obra són el violí i el dispositiu electrònic. L'obra comença amb el so del violí, basicament tota l'estona s'escolten els mateixos sons. Podem dir que és una repetició constant, i el dispositiu electrònic l'únic que fa és distorsionar el so del violí.
En aquesta obra no hi ha cap melodia, es basa en fragments breus. El ritme no és constant, ja que hi ha sons i seguidament llargs silencis.
L'harmonia és dissonant ja que les notes tota l'estona no són les mateixes és a dir que van cambiant. La intensitat es manté a un ritme moderat ja que tant en tant va tenint pujades. És exuberant tot i que hi ha fragments que són lents i calmats. Hi ha un sol instrument que és el violí, encara que aquest esta distorsionat pel dispositiu electrònic i això forma la fussió de timbres d'aquests dos instruments.




A continuació podeu observar un vídeo de l'obra de Pierre Boulez. Les imatges del vídeo no tenen res a veure amb la música, però la cançó és idèntica a la del compositor Pierre Boulez.


Fet per Judith